• slide1.png
  • slide2.png
  • slide3.png
  • slide4.png

Zoran Đurđević 

                                                                                                                          

Više od trideset godina iskustva na rukovodećom pozicijima u domaćim i internacionalnim kompanijama. Desetine uspešnih projekata (Naftna Industrija Srbije, Alkaloid Skoplje, Actavis Leskovac,  Azotara Subotica, Frikom Beograd, Rafinerija nafte Beograd, Rafinerija Nafte Pančevo, Simpo Vranje, ILR Beograd, Ice Cream Factory…) na kojima radi kao konsultant za menadžment, upravljanje proizvodnjom i logistikom i project menadžment. Objavljuje veliki broj radova iz ovih oblasti na naučno stručnim skupovima.  Svojevremeno urednik rubrike Menadžment u listu „Računari“, osnivač i potpredsednik Udruženja informatičara Srbije. Kao uspešan privrednik član Skupštine Privredne Komore Srbije u dva mandata. Danas je vlasnik Agencije za konsalting KALA i radi kao Forecast Pro konsultant, SAP konsultant, Pantheon konsultant i edukator iz oblasti Strateškog menadžmenta, SCM (Suply Chain Management), Planiranje i upravljanje proizvodnjom, Project Managementa i Prognoze i planiranja prodaje. 

 

Ljiljana Đurđević

Diplomirala je na Fakultetu Političkih nauka u Beogradu, novinarski smer, završila trogodišnje studije kliring psihoterapije, ličnog razvoja i komunikacije. Sertifikovani kouč. Sertifikovani Wifi trener. Višegodišnje iskustvo na poslovima Glavnog i odgovornog urednika int.novina, novinar u "Praktična žena" i "Jefimija Press" . Osnivač je i organizator  NVO praktika.

Desetogodišnje iskustvo u ljudskim resursima u kompaniji BIGZ. Predavač i trener ličnog razvoja i umeća komunikacije u Kala konsaltingu.

 

Predrag Tešević

Predrag Tešević je rođen u Sarajevu 1978. godine. Osnovnu i srednju ekonomsku školu završio je u Kikindi. Septembra 2001. godine diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na smeru za poslovne finansije i računovodstvo.

Poslovnu karijeru započinje kao revizor proleća 2001 godine. U revizorskim “vodama” ostaje narednih osam godina. Sa pozicije menadžera u reviziji u revizorskoj kući KPMG doo, i licencom ovlašćenog revizora prelazi u kompaniju Carlsberg Srbija doo i otpočinje novu karijeru kao menadžer kontrolinga u jednoj od najdinamičnijih industrija – pivskoj industriji.

Od jula 2013. godine je na poziciji menadžera koordinatora za inovacije u istoj kompaniji. Pored toga jedan je od internih trenera Carlsbergove trening akademije. Takođe, kao trener iz oblasti finansija i kontrolinga saradnik je WIFI doo Beograd.

Član je prestižnog udruženja profesionalnih računovođa – Association of Chartered Certified Accountants  ACCA.

Objavio zbirku pesama “Hroničar bludnih godina”.

Oženjen Sanjom. Ima princezu Anju i sina Aleksu.

Živi i voli u Beogradu. Sanja Sarajevo. 

 

Tatjana Tomić

Tatjana Tomić

Više od dvadeset godina isustva na rukovodećim pozicijama u oblasti organizacije i upravljanja proizvodnje, razvoja, marketinga  i planiranja u prehrambenoj industriji.
Niz uspešno realizovanih projekata implementacije know how tehnologije u oblasti prehrambene tehnologije (Ice Cream Factory, Swisslion, Takovo, Desing, InMarco-Rusija), razvoja i uvođenja privatnih robnih marki u najznačajnijim trgovinskim lancima prisutnim kod nas i u Rusiji (DIS, Mercator, Univerexport, Kantur).
Autor više naučnih radova iz oblasti prehrambene tehnologije i marketinga.
Član Republičke Komisije za izradu i harmonizaciju propisa u oblasti proizvodnje i distribucije mleka i mlečnih proizvoda. 
Danas je vlasnik Agencije za marketing, konsalting i inženjering TOMCOM. 

 

Žarko Stojanović

Rođen je 1961.godine u Beogradu. Završio je Mašinski fakultet na Univerzitetu u Beogradu, oženjen je i ima troje dece. Ima više od dvadeset godina iskustva u IT kompanijama uglavnom na poslovima nabavke, marketinga, konsaltinga i prodaje hardware-a i softvare-a. Ostvario je uspešnu poslovnu saradnju sa nizom korisnika ( Beogradski sajam, AstraZeneca Predstavništvo, Novartis Pharma Srvices, OMV Yugoslavia, Quescom, AVC Group, Pfizer HCP Corporation, Mozzart sportske kladionice, Thales Reformjustice, Meris, Winterhalter Gastronom, US Steel – Železara Smederevo, Imlek Boka ... ). Prodajna i konsultantska znanja i veštine unapređivao je kroz Microsoft, IBM, Toshiba, Sybase i SAP obuke u zemlji i inostranstvu.

  

Desimir  D.  Ivanović 

Trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. Majstor Aikidoa 2. Dan (Firenca 1974). Dipl.inženjer (Beograd 1975), specijalnost Organizacija rada. Obuku iz kliringa je započeo u Londonu 1982. godine a okončao u Adelejdu (J.Australija) 1991. godine. Obučavan je još iz Holističkog rebirtinga (London, 1985-88), Transakcione analize (Beograd, 1990-91), i Poslovnog savetovanja (Minhen, 1993).

     Jedan je od osnivača i prvi predsednik Društva za psihofizičku rekreaciju - Zaječar (1983-87), osnivač i direktor “Dijade” (1993), član Organizacionog komiteta i Komisije za standarde treninga Evropske asocijacije za psihoterapiju (Beč, 1996-99), podpredsednik Evropske kliring asocijacije i predsednik Komisije za standarde treninga (Ženeva, 1995-2004).  Radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u 15 država, u Evropi, SAD, Kanadi i Australiji. Održao je preko 600 stručnih seminara i radionica i više od deset  hiljada sati individualnih sesija sa ljudima raznih rasa, nacija, kultura, klasa i problematike.Objavio je tri knjige “Aikido put celovitog razvoja” (1996), “Da li sam ja normalan?” (2007) i “Od usamljenosti do odnosa” (2011), kao i veći broj stručnih radova i članaka iz domena kliringa, ljudskih resusrsa i razvoja sposobnosti. Radi u Beogradu. Živi u Zaječaru i Smedovcu (Negotinska krajina).